top of page
Miss Jack_Jacky B. fine art photographer

 

Jackie B ...
 

Voor mij betekent het leven als fine-art fotograaf mooi werk maken. En waar het kan met een boodschap. Ik creëer een beeld dat een verhaal vertelt. Dat is voor mij de intellectuele uitdaging die ik nodig heb als ik aan het maken ben. Zo’n verhaal kan voor mij heel breed zijn; van geschiedkundige onderwerpen tot het 'gesprek van de dag'.

 

Op zoek naar wat ik nu echt wilde in het leven, heb ik zo'n tien jaar geleden het bedrijfsleven vaarwel gezegd en zocht ik een nieuwe uitdaging in de fotografie.

Niet alleen bedrijven benaderden mij sindsdien voor commerciële fotografie, maar ook verscheen mijn werk in magazines en heb ik verschillende artiesten, politici en leden van het Koninklijke Huis mogen fotograferen.

Mijn interesse verschoof steeds verder naar kunst gerelateerde portretten en stillevens waar ik mij, naast het het moederschap, nu voltijd mee bezighoud. 

Kunst is enorm persoonlijks en de aanschaf hiervan soms heel moeilijk. Ik help je graag adviseren over de eindafwerking van een werk en kom hem persoonlijk bij je afleveren als je in Nederland of Belgie woont.

 

Een impressie van mijn werk(wijze):

 

bottom of page